Закажите тренинг онлайн

Пожалуйста, укажите действительные данные, чтобы мы могли с Вами связатся

(*)

(technology_success@ukr.net)

(+38 044 000 00 00)

(28.04.2013)

(укажите все ваши пожелания)

Или свяжитесь с нами любым удобным для Вас способом:
(056) 791 15 11; (063) 042 79 28; (096) 541 40 18
technology_success@ukr.net

Тренинг:
×

Кафе и рестораны Украины - "Третье место"

Все кафе и рестораны Киева, Днепропетровска, Винницы, Харькова и других городов Украины. Заказ столиков онлайн. Лучший сервис по резервированию столов. Закажите столик прямо сейчас!

Кафе Днепропетровска здесь
×

Наши новости"Технология Успеха" - для тех, кто стремится к саморазвитию!

Англійська для школярів

Англійська для школярів



Тренінгова компанія «Технологія Успіху» пропонує англійську з «нуля» для школярів молодших класів.

Викладачі застосовують інноваційні підходи для вивчення англійської мови. Методика навчання для молодших школярів побудована на унікальному досвіді вчителів, тому у Програмі курсу – такі принципи:

 Навчаємося з задоволенням
 Від простого до складного
 Візуальне сприйняття інформації
 Англійська для спілкування

Всі уроки побудовані інтерактивно. Діти вчаться бути активними учасниками на уроці, малюють, самостійно створюють (інколи за допомогою батьків) роздаткові матеріали – картки, літери, книжечки для читання тощо. Вони настільки занурені в дію, що не помічають, як навчаються. Вчитель пропонує багато працювати з презентаціями, використовуючи гаджети, перевіряти правильність виконаних завдань через інтерактивні листи, тести. Уроки проходять як онлайн так і офлайн. Вміння працювати віртуально швидко дає свої результати, так як дитина використовує інноваційні інструменти, часто випереджаючи своїх однолітків.

Крім того, всі уроки мають чітку логіку і побудовані на принципі частотності (постійного повторювання), враховують потреби шкільної програми. Використовуючи практичні ситуації, школярі легко засвоюють актуальну лексику, базові граматичні конструкції. Діти моделюють діалоги, спілкуються в чаті англійською, читають тексти.

Для того, щоб говорити англійською, треба закласти основу, каркас, на якому будуть ґрунтуватися всі наступні знання. Не треба думати про правила, треба просто їх використовувати! І ми цьому успішно вчимо!

Презентаційне заняття відбудеться 18 вересня 2021 р. в офісі компанії у Дніпрі. Початок – 11.00.
Розклад занять буде узгоджено з батьками по мірі формування груп.

Вивчайте англійську з «Технологією Успіху»!



Оставляйте комментари, пожелания, делитесь с друзьями...


  • Отзывы
  • Вконтакте
  • Facebook

Пожалуйста, заполняйте все поля, отмеченные *. Просим не оставлять комментарии, которые не относятся к текущему разделу, либо деятельности компании в целом. К публикации не допускаются отзывы оскарбляющие других пользователей, реклама, спам. Уважайте свое и наше время...


Copyright 2013 | Технологія Успіху | всі права захищені

Качественное изготовление печатей, штампов, факсимиле в Киеве и Украине. Сервис "онлайн" приемов заказов на печатно-штемпельную продукцию - https://pechatiua.com/ Изготовление печатей и штампов