Закажите тренинг онлайн

Пожалуйста, укажите действительные данные, чтобы мы могли с Вами связатся

(*)

(technology_success@ukr.net)

(+38 044 000 00 00)

(28.04.2013)

(укажите все ваши пожелания)

Или свяжитесь с нами любым удобным для Вас способом:
(056) 791 15 11; (063) 042 79 28; (096) 541 40 18
technology_success@ukr.net

Тренинг:
×

Кафе и рестораны Украины - "Третье место"

Все кафе и рестораны Киева, Днепропетровска, Винницы, Харькова и других городов Украины. Заказ столиков онлайн. Лучший сервис по резервированию столов. Закажите столик прямо сейчас!

Кафе Днепропетровска здесь
×

Наши новости"Технология Успеха" - для тех, кто стремится к саморазвитию!

Дебатна школа онлайн

Дебатна школа онлайн



Для кого?

Запрошуємо учнів та учениць 8-11 класів з усієї України.

Реєстраційна форма

Дебати - це структурована дискусія між двома командами (сторонами), яка відбувається за певними правилами (форматом). Вміти дебатувати - це потреба сучасного світу. Говорити красиво, переконливо й аргументовано, бути впевненим у своїх виступах, - це те, що необхідно сьогодні вміти кожному. Саме це ми й пропонуємо.

Дебатна школа онлайн, в якій будуть навчатися школярі, буде спрямована на розвиток інтелектуальних здібностей та виховання молоді як активних громадян. Дебати розвивають критичне мислення, формують навички переконливої аргументації, публічних виступів, розвивають усне та письмове мовлення, сприяють ефективному спілкуванню.

Дебатна школа буде розрахована на 18 занять по 2 години кожне, всього – 36 годин. Разом школярі будуть обговорювати питання сучасного лідерства та командоутворення, набудуть знань з медіаграмотності, протидії булінгу, удосконалять свої навички роботи з інформацією, навчаться протистояти фейкам, будуть обмінюватися досвідом та знаннями.

Участь у Школі надасть учасникам/учасницям навички, необхідні їм у майбутньому житті. Саме розуміння ефективної комунікації, публічних виступів та переконливої аргументації буде сприяти в майбутньому краще зрозуміти власні потреби і зробити правильний життєвий вибір, влаштуватися на роботу, знайти коло однодумців та залучати їх до суспільно корисних справ.

Мета: познайомити учасників/ць Школи з базовими поняттями ефективної комунікації, публічних виступів, аргументації та дебатів.

Очікувані результати: учасники/ці зможуть пояснювати, що таке дебати, які дебатні формати існують, як побудувати переконливі аргументи та як взяти участь у дебатах онлайн; набути навички публічних виступів, роботи в команді та участі у дебатах; зможуть розвивати критичне мислення, усне та письмове мовлення, презентаційні навички та ефективно взаємодіяти з однолітками.

У програмі Школи:

 Знайомство з дебатами та основами аргументації
 Як підготуватися до дебатів
 Як створити переконливу промову
 Вчимося працювати в команді - створення кейсу для участі у дебатах
 Знайомство з форматами дебатів та розуміння їх особливостей
 Участь у дебатах онлайн

Де відбувається навчання? Навчання онлайн через платформу ZOOM. Лінк на заняття надсилається зареєстрованим учасникам / учасницям після реєстрації та оплати курсу.

Яка процедура? Після реєстрації, зареєстрованим учасникам /учасницям буде надіслано на електронну пошту рахунок для оплати і Договір, який має підписати один із батьків або особа, яка представляє інтереси дитини. Навчання у Школі можливо тільки після оплати всієї вартості курсу (або оплати двома частинами).

Вартість курсу за 18 занять (36 годин) складає 3 200 грн (три тисячі двісті гривень 00 коп). При оплаті всієї суми до 22 вересня діє знижка на навчання 10% . Тоді вартість курсу буде складати 2 880 грн (дві тисячі вісімсот вісімдесят гривень 00 коп).

Після завершення курсу, всім відвідувачам буде надіслано Акт виконаних робіт та вручено сертифікати.

Коли початок? 01 жовтня 2021 р., 16.30 – 18.30. Далі групи працюють за розкладом.

Хто викладає? З кожною групою працює 3-4 тренери компанії: Олена Зима, тренерка, виконавча директорка ТОВ "Тренінгова компанія "Технологія Успіху", тренери компанії - Олександр Шаньгін, Ірина Авдєєва, Валерія Малашенко,. Різний педагогічний досвід і енергія тренерів дозволяють нам досягати і перевершувати очікувані результати!

Реєстрація триває до 29 вересня 2021 року до 22.00. Дякуємо за вчасну реєстрацію!

Тренінгова компанія "Технологія Успіху" займається шкільними дебатами у Дніпрі з 2010 року. Тренери організації мають міжнародну сертифікацію з дебатів, успішний досвід організації тренінгів, молодіжних заходів та дебатних турнірів, в тому числі й міжнародних. Дебати позитивно змінили життя тренерів, тому ми впевнені, що дебати зможуть змінити й Ваше життя, нададуть Вам додаткові можливості!

Дебатна школа онлайн чекає на Вашу реєстрацію!



Оставляйте комментари, пожелания, делитесь с друзьями...


  • Отзывы
  • Вконтакте
  • Facebook

Пожалуйста, заполняйте все поля, отмеченные *. Просим не оставлять комментарии, которые не относятся к текущему разделу, либо деятельности компании в целом. К публикации не допускаются отзывы оскарбляющие других пользователей, реклама, спам. Уважайте свое и наше время...


Copyright 2013 | Технологія Успіху | всі права захищені

Качественное изготовление печатей, штампов, факсимиле в Киеве и Украине. Сервис "онлайн" приемов заказов на печатно-штемпельную продукцию - https://pechatiua.com/ Онлайн заказ печатей и штампов